HTML

Videomarketing

Videós eszközök alkalmazása az online marketing területén. Tanácsok, tippek, újdonságok, érdekességek az online videó, az online marketing, és a közösségi hálózatok világából.

Friss topikok

Címkék

2017.10.31. 00:10 videomarketing

Cinemagraph - a mozgó állókép

Címkék: cinemagraph

A Cinemagraphnak nevezett vizuális formátum tulajdonképpen egy állókép, amelynek bizonyos részei mozognak. Általában ezek a mozgások az egész képnek csak egy kis részét érintik és folyamatosnak tűnnek. Valójában egy végtelenített mozgás, amelynek eleje és vége megegyezik, így természetes hatást kelt. Mivel ez a formátum jelenleg nem nevezhető elterjedtnek, ezért a figyelmet felkelti, a tekintetet vonzza.

Egy videó részletéből készül ez a formátum, amelynek gif a kiterjesztése és állóképként viselkedik. Lehet elmenteni, másolni és beilleszteni. 

Egy pár, igazán jól sikerült cinemagraph:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://video-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1213119122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása